9 oktober 2010

Pasta's gevuld met ricotta en spinazie

Mijn zusje is vorige week komen slapen bij ons. Ze had een heerlijk recept mee die ik graag met jullie wil delen.

Eerst en vooral heb je gevulde pasta's nodig met ricotta en spinazie, deze kun je kant en klaar kopen.
Het recept is een soort saus die er heerlijk bij past.

- pasta's koken (zie verpakking), vervolgens afgieten en afspoelen

Ingrediƫnten voor de "saus":
- bosje jonge ajuinen
- 2 a 3 potjes light room
- hespeblokjes (of gewone hesp welke je in stukje snijdt)
- look, +- 3 teentjes
- witte wijn
- parmezaankaas, geraspt, 1 pakje
- jonge spinazieblaadjes, 1 zak


Doe een beetje boter of olie in de kookpot,
vervolgens de uien + look aanstoven,
spinazie bijdoen (deze gaat dan krimpen),
scheutje witte wijn erbij doen,
eventjes laten inkoken,
hesp bijdoen,
dan de room erbij,
kaas erbij doen, alsook kruiden (peper en zout),
proeven of het goed gekruid is,
zachtjes doorverwarmen en vervolgens de pasta erdoor mengen.



Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen